Děti z Harbachu v Horní Stropnici
T-Mobile Olympijský školní běh
Děti z mateřské školy na exkurzi u SDH

Dne 6. října 2017 se všechny děti vypravily za větrného počasí na návštěvu do místní požární zbrojnice. Sbor dobrovolných hasičů sídlí nedaleko naší školky. Nejdříve jsme se seskupili uvnitř zbrojnice okolo Filipa a Michala Kusákových, kteří nám vyprávěli, čím vším se dobrovolní hasiči zabývají. Ukázali nám, kde mají umístěné pracovní kombinézy, jak funguje dýchací přístroj a kdy se používá.

Bruslení v Budvar aréně
MŠ v Bedřichově
Burza škol
Centrum ekologické a globální výchovy Cassiopea
Zvoneček
Mikulášská nadílka
Den Země

 Dne 30. 4. 2014 a 2. 5. 2014 se v naší škole připomínal Den Země. 

Ve středu 30. 4. se jako každoročně celá škola odebrala na brigádu do lesů. 1., 5., 7., 8. třída tvořili spolu s třídními učiteli první skupinu, která se vydala k Olbramovu. Druhou skupinu představoval zbytek školy a jejich doprovod, ti se vydali směrem na Černé Údolí. Obě skupiny vytahovaly z porostu vyřezané břízky a připravovaly je na hromady ke štěpkování.

Byl to náročný den, ale rádi jsme pomohli našim lesům.


V pátek 2. 5. 2014 se v areálu školy konaly soutěže osmi týmů (Dinosauři, Lvi, Smajlíci, Hollywoodi, Vetřelci, Dalmatini, Skřeti, Supermani). Ráno v osm hodin vyrážely týmy se svými veliteli, žáky deváté třídy, soutěžit. Čekalo nás osm soutěžních stanovišť: přeprava jednoho žáka, který seděl na fošně, po PET lahvích, dále třídění odpadu, přiřazování přírodnin, seřazování potravních řetězců, poznávání brambor, cvrnkání kuliček, kuželky a slalom poslepu, skládání světadílů a přiřazování charakteristických plodin k jednotlivým světadílům.
Dle bodů u jednotlivých stanovišť se určilo pořadí týmů. Někteří byli první a jiní zase poslední. Byl to povedený den, který jsme zakončili společným obědem.


Gabriela Charvátová, Tereza Gondeková